Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- extra virgin olive oil, to grease
- 9 oz sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
- 10 oz water, plus extra to steam and spray
- 20 ½ oz bread flour, plus extra to dust
- 2 tsp salt
- Voeding
- per 1 Total recipe
- Calorieën
- 9657 kJ / 2308 kcal
- Eiwitten
- 68 g
- Koolhydraten
- 480 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 17 g
- Natrium
- 5093 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sourdough Baguettes
15 Std.
White Bread Rolls
3h 30min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120h 5min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Rye Bread
6h 5min
Venezia Bread
11h
Sourdough Bread
23 Std.
Farmhouse White Sandwich Bread
1 godz. 30 min
Apple Wheat Starter
72sa 20 dk
Sourdough Bread with Olives
5h 20min
Simple Mixing Bread
3h 20 min
Artisan Bread (Betty)
4sa 35 dk