Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 3 oz Parmesan cheese, diced
- 3 oz fresh basil
- 1 oz pine nuts
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 5 ½ oz extra virgin olive oil
Dough
- 7 oz water
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- 6 ½ oz pasta flour (type 00)
- 5 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1095.7 kJ / 261.9 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 390.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Go-To Pizza Dough
1 Std.
Thin Crust Pizza Dough
2 godz. 30 min
Steamed Whole Grain Bread TM6®
2 godz. 30 min
Conchas
3 Std. 15 Min
Grated Carrot Salad
10 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 Std.
Tapenade Pizza Dough
4 Std.
Za'atar Seasoning
5 min
Sun-Dried Tomato Pizza Dough
4 Std.
Cheese Biscuits
20 Min
Whole Wheat Focaccia Pizza Dough
2 godz. 15 min
Four Cheese Pizza
25min