Gluten-Free Bagels

Gluten-Free Bagels

4.3 8 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 50min
6 pieces

Ingrediënten

  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    2 tsp
  • large egg
    1
  • water plus extra to boil bagels (approx. 64 oz)
    7 oz
  • whole milk divided
    4 oz
  • active dry yeast
    1 ½ tsp
  • agave syrup
    1 tbsp
    1 tbsp maple syrup, pure
  • oat flour
    8 oz
  • rice flour plus extra to dust
    7 oz
  • tapioca flour
    3 oz
  • salt
    1 tsp
  • psyllium husk
    1 tbsp
  • baking soda
    1 tbsp
  • poppy seeds
    1 tbsp
  • sesame seeds
    1 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 piece

Natrium 1050.8 mg
Eiwitten 10.5 g
Calorieën 1665.3 kJ / 398 kcal
Vetten 8.6 g
Vezels 6.2 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraten 70 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...