Apparaten en accessoires
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
548.8 mg
Eiwitten
11.2 g
Calorieën
1384.2 kJ /
330.8 kcal
Vetten
23.1 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
3.2 g
Koolhydraten
21.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Blackberry vinegar chocolate truffles
17u.
Ube nut pie
5u. 10min
Caesar salad dressing
10min
Jalapeño Poppers
1u.
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Geen beoordelingen
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2u.
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30min
Pork and prawn dumplings
55min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6u. 45min