Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g carrot, peeled and trimmed
- 1 cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise
- 200 g surimi stick
- 150 g canned corn kernels, drained
- 1 piece lemon peel
- 100 g mayonnaise or Kewpie mayonnaise
- 2 tbsp toasted sesame seeds
- 20 g soy sauce
- 10 g mirin
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1384.2 kJ / 330.8 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 548.8 mg
Alternatieve recepten
Fast and Super Easy Noodles
15 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Apple and cinnamon hot cross buns
2 Std. 20 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 Min
Ube nut pie
5 Std. 10 Min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40min
Linguine with lemon and prosciutto
25 Min