Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g carrot, peeled and trimmed
- 1 cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise
- 200 g surimi stick
- 150 g canned corn kernels, drained
- 1 piece lemon peel
- 100 g mayonnaise or Kewpie mayonnaise
- 2 tbsp toasted sesame seeds
- 20 g soy sauce
- 10 g mirin
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1384.2 kJ / 330.8 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 548.8 mg
Alternatieve recepten
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Chilli mussels with risoni
35min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min