Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 85 g zucchini, ends trimmed
- 60 g yellow summer squash, ends trimmed
- 140 g carrots, peeled
- 45 g extra virgin olive oil, divided
- 3 garlic cloves, thinly sliced
- 5 cm ginger, fresh, peeled, thinly sliced
- 115 g shiitake mushroom, fresh, thinly sliced
- 1 tbsp Chinese five-spice powder, plus extra to season veggies, to taste
- 4 green onions, trimmed, cut on bias
- 1 tsp salt, to taste
- 230 g beef skirt, thinly sliced (0.5 cm/¼ in.)
- 60 g hoisin sauce
- 2 tsp sesame oil
- 140 g baby spinach, fresh
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2712.9 kJ / 648.4 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 43.7 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 647.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
Geen beoordelingen
Jalapeño chicken lettuce wraps
30min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 λεπτ.
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Classic White Cake
1h 30min
Chutney Chicken
30min
Steak Stir Fry Salad
35 Min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min