Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 85 g zucchini, ends trimmed
- 60 g yellow summer squash, ends trimmed
- 140 g carrots, peeled
- 45 g extra virgin olive oil, divided
- 3 garlic cloves, thinly sliced
- 5 cm ginger, fresh, peeled, thinly sliced
- 115 g shiitake mushroom, fresh, thinly sliced
- 1 tbsp Chinese five-spice powder, plus extra to season veggies, to taste
- 4 green onions, trimmed, cut on bias
- 1 tsp salt, to taste
- 230 g beef skirt, thinly sliced (0.5 cm/¼ in.)
- 60 g hoisin sauce
- 2 tsp sesame oil
- 140 g baby spinach, fresh
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2712.9 kJ / 648.4 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 43.7 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 647.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crispy Saffron Chicken and Rice
2 Std. 5 Min
Traditional Fried Rice
Geen beoordelingen
Thai Dressing
30min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45min
Spicy sea bass (samke harra)
50min
Yoghurt and cucumber salad
5 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 Std. 25 Min
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2 Std. 30 Min
Asian Vinaigrette
5 Min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30 min
Chicken Noodle Bowl
35min
Sautéed Cauliflower
25 Min