Apparaten en accessoires
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
4 portions
Ingrediënten
-
potato unpeeled (1-2 potatoes)150 g
-
beetroot trimmed and peeled (1-2 beetroots)150 g
-
sweet potato peeled (1 sweet potato)150 g
-
parsnip trimmed and peeled (1 parsnip)150 g
-
cold water to soak
-
sea salt flakes . to sprinkle (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
55.9 mg
Eiwitten
2.4 g
Calorieën
440.9 kJ /
105.4 kcal
Vetten
0.3 g
Vezels
4.9 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
24.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25 h 30 min
Lebanese-style hommus
13 h 15 min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1 h 55 min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
No ratings
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
40 min
The best ricotta gnocchi
3 h 45 min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1 h 15 min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
6 h 10 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48 h 20 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Poached eggs using blade cover
30 min