Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 200 g broccoli, cut into small florets
- 1300 g water
- 300 g dried spaghetti, broken into halves
- 2 tsp sea salt
- 80 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 2 long red chillies, deseeded if preferred
- 130 g pine nuts
- 150 g dry white wine
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 13483.7 kJ / 3210.4 kcal
- Eiwitten
- 104.2 g
- Koolhydraten
- 221.7 g
- Vetten
- 207.7 g
- Verzadigd vet
- 38.3 g
- Vezels
- 28 g
- Natrium
- 7846.9 mg
Alternatieve recepten
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1h
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Lentil bolognese
30min
Soba noodle mee goreng
40 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Pasta primavera
1h
Quick veggie pasta salad
30min
Mushroom bolognaise
45min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Rendang curry
30min
Pasta with fennel and tomato sauce
40 min