Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 200 g broccoli, cut into small florets
- 1300 g water
- 300 g dried spaghetti, broken into halves
- 2 tsp sea salt
- 80 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 2 long red chillies, deseeded if preferred
- 130 g pine nuts
- 150 g dry white wine
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 13483.7 kJ / 3210.4 kcal
- Eiwitten
- 104.2 g
- Koolhydraten
- 221.7 g
- Vetten
- 207.7 g
- Verzadigd vet
- 38.3 g
- Vezels
- 28 g
- Natrium
- 7846.9 mg
Alternatieve recepten
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Quick veggie pasta salad
30 min
Rendang curry
30 min
Vegetarian chilli
1h 5 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Vegetable pilaf
1 godz.
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35min
Pasta primavera
1 godz.
Mushroom bolognaise
45 min
Vegetable lasagne
1h 35min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min