Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork
- 1800 - 2000 g pork shoulder, boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
- 50 g white sugar
- 40 g sea salt
- 4 tbsp brown sugar
- 2 tsp grapeseed oil
- 1 tsp sea salt
Ginger and spring onion sauce
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 50 g grapeseed oil
- 20 g light soy sauce
- 10 g lime juice (see Tips)
- kimchi, to serve (see Tips)
- lettuce leaves, of choice to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3775.8 kJ / 902.4 kcal
- Eiwitten
- 55.4 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 66.9 g
- Verzadigd vet
- 20.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 3255.6 mg
Alternatieve recepten
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10 min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40min
Smash burger taco
40min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Korean Bo ssam
29 Std. 20 Min
Freeform bread with filling
1h 35min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Warm satay bowl
1h 10 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Korean bao beef sliders
2h 10min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min