Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork
- 1800 - 2000 g pork shoulder, boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
- 50 g white sugar
- 40 g sea salt
- 4 tbsp brown sugar
- 2 tsp grapeseed oil
- 1 tsp sea salt
Ginger and spring onion sauce
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 50 g grapeseed oil
- 20 g light soy sauce
- 10 g lime juice (see Tips)
- kimchi, to serve (see Tips)
- lettuce leaves, of choice to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3775.8 kJ / 902.4 kcal
- Eiwitten
- 55.4 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 66.9 g
- Verzadigd vet
- 20.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 3255.6 mg
Alternatieve recepten
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2 Std. 40 Min
Chicken laksa
30min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 Min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Korean fried chicken
4h
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 Std. 10 Min