Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork
- 1800 - 2000 g pork shoulder, boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
- 50 g white sugar
- 40 g sea salt
- 4 tbsp brown sugar
- 2 tsp grapeseed oil
- 1 tsp sea salt
Ginger and spring onion sauce
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 50 g grapeseed oil
- 20 g light soy sauce
- 10 g lime juice (see Tips)
- kimchi, to serve (see Tips)
- lettuce leaves, of choice to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3775.8 kJ / 902.4 kcal
- Eiwitten
- 55.4 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 66.9 g
- Verzadigd vet
- 20.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 3255.6 mg
Alternatieve recepten
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26 Std. 25 Min
Pan-fried pork buns
2 Std.
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 godz. 15 min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min