Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 4 allspice berries or ½ tsp ground allspice
- 2 dried bay leaves
- 200 g gravy beef, cut into cubes (3-4 cm)
- 200 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (3-4 cm)
- 400 g boneless skinless pork belly, rind removed and cut into cubes (3-4 cm)
- 200 g mixed roots and vegetables (e.g. carrots, parsnip, brown onion), cut into pieces (3-4 cm)
- 10 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 200 g chicken livers
- 1 bread roll (approx.60 g)
- 2 ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp dried marjoram
- ¼ tsp ground ginger
- 3 eggs
- 60 g butter, cut into thin slices, plus 1-2 tsp extra for greasing
- 50 g breadcrumbs, for coating
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 501 kJ / 119 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 307.2 mg
Alternatieve recepten
Brutti ma buoni
4h 40min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40 min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10 min
Chicken Liver Pate
25 min
Ukrainian chebureks
1 Std. 35 Min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2h 20min
Poppy seed strudel
3 godz. 15 min
Chicken liver pâté
2h 20min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min