
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelised onions
- 250 g red onions cut into halves and cut into thin slices
- 130 g brown sugar
- 50 g balsamic vinegar
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Risotto with Taleggio
- 30 g eschalots
- 30 g salted butter
- 320 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 700 g water
- 1 tsp salt
- 120 - 150 g Taleggio cheese cut into cubes (3-4 cm) (see Tips)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 630.3 kcal / 2647.8 kJ
- Eiwitten
- 16.2 g
- Vetten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 99.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Natrium
- 900.7 mg