Apparaten en accessoires
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 portions
Ingrediënten
Caramelised onions
-
red onions cut into halves and cut into thin slices250 g
-
brown sugar130 g
-
balsamic vinegar50 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Risotto with Taleggio
-
eschalots30 g
-
salted butter30 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Taleggio cheese cut into cubes (3-4 cm) (see Tips)120 - 150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
900.7 mg
Eiwitten
16.2 g
Calorieën
2647.8 kJ /
630.3 kcal
Vetten
18.1 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
12.1 g
Koolhydraten
99.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Signature Risottos
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Baguette
3u. 45min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Cherry clafoutis
1u. 5min
Meatloaf with mushroom sauce
1u. 15min
Meatloaf with red sauce
1u. 15min
Béchamel sauce
20min
Quiche Lorraine
45min
Chicken banh mi
4u. 35min
Moroccan chicken with couscous
45min
Mini chive pikelets with mushrooms
1u.
Wholemeal crumpets
1u. 40min
Classic mushroom risotto
30min