Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelised onions
- 250 g red onions, cut into halves and cut into thin slices
- 130 g brown sugar
- 50 g balsamic vinegar
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Risotto with Taleggio
- 30 g eschalots
- 30 g salted butter
- 320 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 700 g water
- 1 tsp salt
- 120 - 150 g Taleggio cheese, cut into cubes (3-4 cm) (see Tips)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2647.8 kJ / 630.3 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 99.5 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 900.7 mg
Alternatieve recepten
Milanese risotto
25min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Risotto verde
45 min
Brandy butter
10min
Mushroom risotto
30 min
Béchamel sauce
20 min
Cauliflower gratin
1h
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 Std. 55 Min
Polenta
25min
Saffron arancini
25 godz. 25 min