Taleggio risotto with balsamic caramelised onions

Taleggio risotto with balsamic caramelised onions

3.8 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 portions

Ingrediënten

Caramelised onions
  • red onions cut into halves and cut into thin slices
    250 g
  • brown sugar
    130 g
  • balsamic vinegar
    50 g
  • salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
Risotto with Taleggio
  • eschalots
    30 g
  • salted butter
    30 g
  • Arborio rice
    320 g
  • white wine
    50 g
  • water
    700 g
  • salt
    1 tsp
  • Taleggio cheese cut into cubes (3-4 cm) (see Tips)
    120 - 150 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portions

Natrium 900.7 mg
Eiwitten 16.2 g
Calorieën 2647.8 kJ / 630.3 kcal
Vetten 18.1 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 12.1 g
Koolhydraten 99.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...