Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelised onions
- 250 g red onions, cut into halves and cut into thin slices
- 130 g brown sugar
- 50 g balsamic vinegar
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Risotto with Taleggio
- 30 g eschalots
- 30 g salted butter
- 320 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 700 g water
- 1 tsp salt
- 120 - 150 g Taleggio cheese, cut into cubes (3-4 cm) (see Tips)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2647.8 kJ / 630.3 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 99.5 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 900.7 mg
Alternatieve recepten
Milanese risotto
25min
Plum and cherry paste
5h 15min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 godz. 55 min
White balsamic reduction
40min
Rice pudding
50min
Hollandaise sauce
15min
Mushroom risotto
30min
Béchamel sauce
20min
Homemade cheese slices
1h 15min
Brie, speck and walnut risotto
25min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Baked salmon cheesecake
26h 35min