Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza dough
- olive oil, for greasing
- 220 g water
- 1 tsp sugar
- 20 g fresh yeast, crumbled or 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 1 tsp sea salt
- 30 g olive oil
Pizza bianca with zucchini and mozzarella
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 200 g mozzarella cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 garlic clove
- 400 g zucchini (approx. 1½ zucchini), cut into pieces
- 20 g olive oil
- 1 pinch sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Caramelised onion, ham, tomato and mozzarella
- 200 g mozzarella cheese, cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 400 g canned diced tomatoes
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp fresh oregano, leaves only
- ¾ tsp sea salt
- 250 g red onion (approx. 1½ onions), cut into halves
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g raw sugar
- 100 g shaved ham, cut into thin slices
- 1 fresh tomato, finely diced
Smoked salmon, capers, rocket and lemon and yoghurt dressing
- 150 g natural yoghurt
- 1 tbsp lemon juice
- 1 - 2 tsp full cream milk
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 20 g olive oil
- 200 g smoked salmon, cut into thin slices
- 2 tbsp pickled capers
- 40 g rocket leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2237.8 kJ / 532.8 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 63.3 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1070.6 mg