Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza dough
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp sugar or malt powder (optional)
- 20 g fresh yeast, crumbled or 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 1 tsp salt
Margherita topping
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing if needed
- 200 g mozzarella, cut into pieces
- 250 g canned chopped tomatoes (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 5 - 7 fresh basil leaves, torn into pieces, plus extra for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2543.8 kJ / 607.3 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 74.1 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1106.4 mg
Alternatieve recepten
Frozen fruit sorbet
10 min
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Marble cake
2h
Chocolate chip muffins
40min
Fruit ice cream
10 min
Brioche
5h
Potato cakes
45min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Penne and vegetables
35 Min
Basic bread
1h 35 min