Pizza Margherita

4.7 116 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 10min
4 portions

Ingrediënten

Pizza dough
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    30 g
  • water room temperature
    220 g
  • sugar or malt powder (optional)
    1 tsp
  • fresh yeast crumbled or 2 tsp dried instant yeast
    20 g
  • baker's flour
    400 g
  • salt
    1 tsp
Margherita topping
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing if needed
    1 tbsp
  • mozzarella cut into pieces
    200 g
  • canned chopped tomatoes (see Tips)
    250 g
  • salt to taste
    ¼ - ½ tsp
  • fresh basil leaves torn into pieces, plus extra for garnishing
    5 - 7

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1106.4 mg
Eiwitten 24.2 g
Calorieën 2543.8 kJ / 607.3 kcal
Vetten 25 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 9.4 g
Koolhydraten 74.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...