Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza dough
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp sugar or malt powder (optional)
- 20 g fresh yeast, crumbled or 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 1 tsp salt
Margherita topping
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing if needed
- 200 g mozzarella, cut into pieces
- 250 g canned chopped tomatoes (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 5 - 7 fresh basil leaves, torn into pieces, plus extra for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2543.8 kJ / 607.3 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 74.1 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1106.4 mg
Alternatieve recepten
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Brioche
5h
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10 min
Potato cakes
45 min
Pizza Margherita
2h 10 min
Moroccan doughnuts
2h 10 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Fresh fruit punch
24h 20min
Chilli chutney quesadillas
1h