Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 1 tomato, cut into quarters and deseeded
- 50 g tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- 2 pinches ground black pepper
- ½ tsp salt, plus extra for dough
- 340 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 150 g lukewarm water
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 200 g mozzarella, cut into slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2350.2 kJ / 559.6 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1268 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Penne and vegetables
35min
Potato cakes
45 min
Peanut brittle
1h 30min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Pearl rice meatballs
2 godz.
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 godz.
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1h 40min
Potato 'pizzas'
1 godz.
Spiced cauliflower pilau
20min
Pull-apart sunshine bread
40min
Sliders with sunflower sauce
40min