Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 1 tomato, cut into quarters and deseeded
- 50 g tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- 2 pinches ground black pepper
- ½ tsp salt, plus extra for dough
- 340 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 150 g lukewarm water
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 200 g mozzarella, cut into slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2350.2 kJ / 559.6 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1268 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fruit ice cream
10 dk
Pasta with tuna
30min
Amarula coffee
10 dk
Biscuit pops
2 godz. 5 min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10min
Poached eggs
25 Min
Pizza Margherita
2h 10min
Quiche Lorraine
45min
Rice salad
1h
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Basic bread
1 godz. 35 min