Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 carrot, peeled and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 tsp paprika
- 1 tbsp dried basil
- 100 g rolled oats
- 3 eggs
- 100 g cottage cheese
- 1 tbsp soy sauce
- 50 g breadcrumbs
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
Dough
- 60 g tasty cheese, cut into pieces (3 cm)
- 500 g baker's flour, plus extra for dusting
- 300 g plain yoghurt
- 50 g water
- 50 g olive oil
- 40 g unsalted butter
- 1 tsp salt
- 1 tbsp baking powder
Assembly
- 1 spring onion/shallot, trimmed, for eyes and collars
- 1 egg, beaten for glazing
- 4 currants, flattened (for noses)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4078.8 kJ / 971 kcal
- Eiwitten
- 40.7 g
- Koolhydraten
- 107.8 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 15.2 g
- Vezels
- 11.9 g
- Natrium
- 1756.8 mg
Alternatieve recepten
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Bliss ball rocket skewers
30min
Glacé icing
5 min
Butter biscuits
50min
Giant doughnuts
2h 40min
Critters and crawlers
2h 25 min
Whoopie pies
1h 20min
Gluten free gingerbread house
4 Std. 45 Min
Marshmallow pops
25 Std. 40 Min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1 godz.
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29h 10min