
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Papeton
- 1000 g aubergines cut in pieces (approx. 3 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- slightly salted butter for greasing
- wheat flour for dusting
- 4 eggs
- 50 g semi-skimmed milk
- 3 pinches salt
- 1 pinch ground cayenne pepper
- hot water for bain-marie
Tomato coulis
- 3 garlic cloves
- 100 g white onions cut in halves
- 30 g olive oil
- 600 g ripe tomatoes cut in halves
- 1 tsp caster sugar
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 3 pinches salt
- 2 pinches ground white pepper
- 10 fresh basil leaves chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 262 kcal / 1089 kJ
- Eiwitten
- 8 g
- Vetten
- 19 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vezels
- 6 g