Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g extra virgin olive oil, smooth
- 1 pinch salt
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tbsp vinegar
- 2 tbsp Dijon mustard
- 4 - 5 sprigs fresh dill, chopped
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 4282 kJ / 1020 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 21.1 g
- Vetten
- 102.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Sufganiyot
2h 30min
Pears in red wine
3h 20min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25min
Fermented Carrots
84h 30min
Thousand island dressing
5 min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1h 5min
Empress Rice with Crème Anglaise
2h
Green beans with tomato and parsley
55min