Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aïoli
- 200 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 2 egg yolks
- 1 tbsp mustard
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground Espelette pepper
The cod and its garnish
- 4 cod fillets (approx. 120 g each)
- 2 tbsp olive oil
- 4 pinches salt
- 4 pinches ground Espelette pepper
- 800 g water
- 150 - 200 g turnip (approx. 1 turnip)
-
1
raw crapaudine beetroot
of 1 raw beetroot - 350 - 400 g carrots
Raw vegetable salad
- 1 shallot
- 30 g leek, white part only
- 30 g celeriac
- 100 g olive oil
- lemon juice, freshly squeezed (from one lemon)
- 30 g raw crapaudine beetroot, cut in small cubes
Assembly
- 20 g lamb's lettuce
- 8 red radishes, cut in halves
- 12 sprigs fresh parsley, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4032 kJ / 964 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 85 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Harissa
20 min
Cheesy Beer Sauce
30min
Hash Brown Potato Cake
Geen beoordelingen
Chicken with Peppers
1h
Plum slice
1h 30min
Aubergine papeton with tomato coulis
2h
Moroccan harira and chicken soup
1h
Paella with kidney beans
55min
Pasta with leek and ajvar
30min
Rabbit stew
1h
Soft and Cheesy Pita Bread
30min
Crema catalana
40min