Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g salted butter, chilled and cut into cubes (2 cm)
- 60 g eschalots
- 30 g white wine vinegar
- 50 g dry white wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1222.7 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 33.7 g
- Verzadigd vet
- 22.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 326.2 mg
Alternatieve recepten
Milanese risotto
25 min
Sunny gazpacho
25 min
Orange liqueur zabaglione
15 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Béarnaise sauce
10 Min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 Min
Béarnaise sauce
20 Min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min
Beurre Blanc
20 Min
Sabayon
15 Min
Whipped Feta
35 min