Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g salted butter, chilled and cut into cubes (2 cm)
- 60 g eschalots
- 30 g white wine vinegar
- 50 g dry white wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1222.7 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 33.7 g
- Verzadigd vet
- 22.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 326.2 mg
Alternatieve recepten
Béarnaise sauce
10min
Béarnaise Sauce
20min
Béarnaise sauce
15min
Béarnaise sauce
20min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 godz. 20 min
Trout mousse
5 min
Beurre Blanc
20min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Leek and smoked salmon dip
55min
Scallops with pea purée
25min
Gougères
55min
Chimichurri
5 min