Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g salted butter, chilled and cut into cubes (2 cm)
- 60 g eschalots
- 30 g white wine vinegar
- 50 g dry white wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1222.7 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 33.7 g
- Verzadigd vet
- 22.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 326.2 mg
Alternatieve recepten
Tartare Sauce
10min
Béarnaise sauce
20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40 min
Sunny gazpacho
25min
Beurre Blanc
20min
Caesar salad dressing
10min
Salsa verde
5min
Steak tartare
10min
Bordelaise Sauce
55min
Oysters Mignonette
5min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48u.