Apparaten en accessoires
Beurre blanc
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
6 portions
Ingrediënten
-
salted butter chilled and cut into cubes (2 cm)250 g
-
eschalots60 g
-
white wine vinegar30 g
-
dry white wine50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
326.2 mg
Eiwitten
0.5 g
Calorieën
1222.7 kJ /
303 kcal
Vetten
33.7 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
22.3 g
Koolhydraten
0.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gougères
55min
Hollandaise sauce
15min
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Béarnaise Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Beurre Blanc
20min
Béarnaise sauce
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5u. 15min
Crème anglaise
15min