Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Asparagus and potatoes
- 600 g water
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch sugar
- 5 g unsalted butter
- 700 - 750 g new baby potatoes (see Tips)
- 1000 - 1500 g white asparagus, trimmed (see Tips)
Hollandaise sauce
- 20 - 40 g water
- 10 - 20 g freshly squeezed lemon juice
- 175 - 350 g unsalted butter
- 4 - 8 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2308.1 kJ / 551.7 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 41.2 g
- Vetten
- 40.5 g
- Verzadigd vet
- 24.4 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 738.7 mg
Alternatieve recepten
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Plum Clafoutis (TM6)
1h 15 min
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45 min
Lemon caper butter
10 Min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
4h 30min
Everyday gourmet butter
35min
Steamed Fennel Bulbs
Geen beoordelingen
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4h 50min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 min
Crème anglaise
15min