Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Asparagus and potatoes
- 600 g water
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch sugar
- 5 g unsalted butter
- 700 - 750 g new baby potatoes (see Tips)
- 1000 - 1500 g white asparagus, trimmed (see Tips)
Hollandaise sauce
- 20 - 40 g water
- 10 - 20 g freshly squeezed lemon juice
- 175 - 350 g unsalted butter
- 4 - 8 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2308.1 kJ / 551.7 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 41.2 g
- Vetten
- 40.5 g
- Verzadigd vet
- 24.4 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 738.7 mg
Alternatieve recepten
Hollandaise Sauce
15min
Barbecue Hollandaise
20min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20 min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter)
1 Std. 40 Min
Cholent
4h 50 min
Plum Clafoutis (TM5)
1h 15 min
Classic Zabaglione
15min
Hollandaise Sauce
15min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Polish egg salad with tartar sauce
10min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min