Asparagus and potatoes with hollandaise

Asparagus and potatoes with hollandaise

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

Asparagus and potatoes
  • water
    600 g
  • sea salt
    1 tsp
  • sugar
    1 pinch
  • unsalted butter
    5 g
  • new baby potatoes (see Tips)
    700 - 750 g
  • white asparagus trimmed (see Tips)
    1000 - 1500 g
Hollandaise sauce
  • water
    20 - 40 g
  • freshly squeezed lemon juice
    10 - 20 g
  • unsalted butter
    175 - 350 g
  • egg yolks
    4 - 8
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 738.7 mg
Eiwitten 11.6 g
Calorieën 2308.1 kJ / 551.7 kcal
Vetten 40.5 g
Vezels 9.1 g
Verzadigd vet 24.4 g
Koolhydraten 41.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...