Apparaten en accessoires
Saint-Honore
Voorbereiding. 1u. 30min
Totaal 2u. 45min
12 portions
Ingrediënten
Caramel discs
-
cold water
-
caster sugar60 g
Pastry cream
-
vanilla beans2
-
full cream milk500 g
-
unsalted butter70 g
-
salt1 pinch
-
caster sugar70 g
-
plain flour60 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Puff pastry
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
unsalted butter cut into pieces200 g
-
salt½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
water chilled100 g
Choux pastry
-
water160 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces (2 cm)80 g
-
salt1 pinch
-
white sugar2 tsp
-
plain flour120 g
-
egg lightly beaten1
-
eggs3
Chantilly cream
-
icing sugar2 tbsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)450 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portion
Natrium
188.9 mg
Eiwitten
10.3 g
Calorieën
2486.4 kJ /
592 kcal
Vetten
42.5 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
26.3 g
Koolhydraten
43.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Celebration cakes
14 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Traditional cocktail sauce
5min
Black & white chocolate tartufo
13u. 55min
Lemon meringue pie
3u.
Crème brûlée
7u.
Hollandaise sauce
15min
Vanilla frosting
1u. 35min
Buttermilk balsamic sorbet
12u. 30min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1u. 20min
Layered chocolate cappuccino cups
19u. 30min
Chocolate custard mille feuille
8u. 15min
Black forest pavlova stack
5u. 30min
Pavlova
6u.