Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Banana ice cream
- 5 ripe bananas (approx. 500 g), cut into slices
- 1 tsp vanilla bean paste
- 45 g pouring (whipping) cream
Caramel sauce
- 80 g butter, cut into pieces
- 110 g double cream
- 40 g dark brown sugar
- 40 g caster sugar
- 40 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- ½ tsp fine sea salt
Vanilla sponge
- butter, for greasing
- 125 g caster sugar, plus extra for sprinkling
- 5 eggs, room temperature
- 1 tsp vanilla bean paste
- 125 g self-raising flour
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1600.4 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 287.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bagels with bacon jam and egg
3 godz. 20 min
Profiteroles
2 Std.
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24h 40min
Berry marshmallow slice
2h 30min
Home-style sponge cake
2h 30min
Cream cheese spread with radishes
5min
Raspberry soufflés
1sa 35 dk
The Great Aussie "bite"
8h 35min
Quick puff pastry
1h 20min
Beer and chilli peanut clusters
1h 25min
S'mores cupcakes
2h 40min
Pavlova
6h