
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Banana ice cream
- 5 ripe bananas (approx. 500 g), cut into slices
- 1 tsp vanilla bean paste
- 45 g pouring (whipping) cream
Caramel sauce
- 80 g butter cut into pieces
- 110 g double cream
- 40 g dark brown sugar
- 40 g caster sugar
- 40 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- ½ tsp fine sea salt
Vanilla sponge
- butter for greasing
- 125 g caster sugar plus extra for sprinkling
- 5 eggs room temperature
- 1 tsp vanilla bean paste
- 125 g self-raising flour
- icing sugar for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 381 kcal / 1600.4 kJ
- Eiwitten
- 6.1 g
- Vetten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vezels
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Natrium
- 287.6 mg