Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Banana ice cream
- 5 ripe bananas (approx. 500 g), cut into slices
- 1 tsp vanilla bean paste
- 45 g pouring (whipping) cream
Caramel sauce
- 80 g butter, cut into pieces
- 110 g double cream
- 40 g dark brown sugar
- 40 g caster sugar
- 40 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- ½ tsp fine sea salt
Vanilla sponge
- butter, for greasing
- 125 g caster sugar, plus extra for sprinkling
- 5 eggs, room temperature
- 1 tsp vanilla bean paste
- 125 g self-raising flour
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1600.4 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 287.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aussie meat pies
2h
Bee sting cake
6u. 50min
Apricot Danish slice
40min
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Sago plum pudding
28 Std. 15 Min
Profiteroles
2h
Apple shortcake
1 Std. 50 Min
Layered Jaffa® slice
2 Std. 30 Min
Jam and coconut tarts
1 Std. 10 Min
Soft butter rolls
1 Std. 50 Min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Milk bread (Challah)
2 Std. 20 Min