Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- 2 tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 50 g eschalots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 50 g dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 200 g unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
- 4 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3058.5 kJ / 728.2 kcal
- Eiwitten
- 48.1 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 60.1 g
- Verzadigd vet
- 34.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 1243.2 mg
Alternatieve recepten
Meat stock paste
45min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 Std. 5 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min