Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- 2 tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 50 g eschalots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 50 g dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 200 g unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
- 4 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3058.5 kJ / 728.2 kcal
- Eiwitten
- 48.1 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 60.1 g
- Verzadigd vet
- 34.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 1243.2 mg
Alternatieve recepten
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 godz. 5 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 godz. 5 min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Bananas with coconut cinnamon sauce
30 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min