Apparaten en accessoires
Barbecue onions (500 g)
Voorbereiding. 5min
Totaal 45min
500 g
Ingrediënten
-
oil40 g
-
brown onion cut into halves, then cut into wedges (1 cm)500 g
-
beer (see Tips)50 g
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard10 g
-
honey15 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 500 g
Natrium
619.8 mg
Eiwitten
6.2 g
Calorieën
2691.2 kJ /
643.2 kcal
Vetten
40.8 g
Vezels
9 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
65.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Citrus salt
35min
Rosemary salt
24u. 5min
Browned eschalots (250-350 g)
25min
Browned onions (200 g)
20min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Pot-set plain yoghurt
12u.
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1u. 15min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13u. 5min