Apparaten en accessoires
Barbecue onions (500 g)
Voorbereiding. 5min
Totaal 45min
500 g
Ingrediënten
-
oil40 g
-
brown onion cut into halves, then cut into wedges (1 cm)500 g
-
beer (see Tips)50 g
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard10 g
-
honey15 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 500 g
Natrium
619.8 mg
Eiwitten
6.2 g
Calorieën
2691.2 kJ /
643.2 kcal
Vetten
40.8 g
Vezels
9 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
65.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Homemade Custard
15min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2u.
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1u. 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2u. 20min
Bacon with chicken strips
15min
Browned eschalots (250-350 g)
25min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Honeycomb
1u. 30min
Chicken velouté meal (TM6)
45min