Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g oil
- 500 g brown onion, cut into halves, then cut into wedges (1 cm)
- 50 g beer (see Tips)
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 10 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 20 g Worcestershire sauce (see Tips)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2391.8 kJ / 569.5 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 40.8 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 688.9 mg
Alternatieve recepten
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Custard (TM6)
15min
Bacon with chicken strips
15min
Browned onions (200 g)
20min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Geen beoordelingen
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15min
Caramelised Onions (200 g)
40 min