Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 8 oz pancetta, diced
- 8 oz tomato sauce
- 8 oz vegetable stock
- 1 ½ oz molasses
- 1 oz dark brown sugar
- 1 oz Dijon mustard
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried basil
- 1 tsp salt
-
½
tsp dried sage
of ½ tsp ground fennel - ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried red chili flakes, to taste
- 3 cans cannellini beans (15 oz cans), drained
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1180 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 903 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Black Beans
30 min
Tomato Ketchup
1h 15min
Mushroom Taco Filling
35 min
Sourdough Bread with Olives
5h 20 min
Asian Cabbage Salad
50min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5 min
Cornbread
40min
Brown Sugar Baked Beans
45 min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Candied Sweet Potatoes
1h 20min
Red Beans and Rice
1h 15min