Apparaten en accessoires
Italian "Baked" Beans
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
8 portions
Ingrediënten
-
yellow onions quartered8 oz
-
garlic cloves2
-
pancetta diced8 oz
-
tomato sauce8 oz
-
vegetable stock8 oz
-
molasses1 ½ oz
-
dark brown sugar1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
½ tsp ground fenneldried sage½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
cannellini beans (15 oz cans), drained3 cans
-
fresh thyme to garnish1 - 2 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
903 mg
Eiwitten
19 g
Calorieën
1180 kJ /
282 kcal
Vetten
2 g
Vezels
11 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
BBQ Time Savers
11 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Curried Lentils
5 godz. 15 min
Italian "Baked" Beans
1 godz. 15 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 godz.
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Tomatillo Salsa
20 min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24 godz. 55 min