Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
TM6 TM5

Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée

5.0 ( 2 beoordelingen )

Ingrediënten

Duck with Plums

  • 1 star anise
  • 2 tbsp whole coriander seeds
  • 7 oz boiling water
  • ½ tsp chicken stock paste
    of ½ chicken stock cube crumbled
  • 3 oz red wine vinegar
  • 2 tsp salt
  • 4 tbsp dark muscovado sugar
  • 52 - 70 oz duck skin on (3-4.5 lb)
  • 8 plums halved, pitted
  • 3 fresh bay leaves

Cauliflower Potato Purée

  • 14 oz cauliflower florets
  • 21 oz russet potatoes peeled, diced (½ - ¾ in.)
  • 8 ½ oz whole milk
  • 1 oz unsalted butter diced
  • 1 - 1 ¼ tsp salt to taste
  • 1 pinch ground nutmeg (optioneel)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
864 kcal / 3617 kJ
Eiwitten
54 g
Vetten
51 g
Koolhydraten
41 g
Vezels
6.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten