Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Duck with Plums
- 1 star anise
- 2 tbsp whole coriander seeds
- 7 oz boiling water
-
½
tsp chicken stock paste
of ½ chicken stock cube, crumbled - 3 oz red wine vinegar
- 2 tsp salt
- 4 tbsp dark muscovado sugar
- 52 - 70 oz duck, skin on (3-4.5 lb)
- 8 plums, halved, pitted
- 3 fresh bay leaves
Cauliflower Potato Purée
- 14 oz cauliflower florets
- 21 oz russet potatoes, peeled, diced (½ - ¾ in.)
- 8 ½ oz whole milk
- 1 oz unsalted butter, diced
- 1 - 1 ¼ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3617 kJ / 864 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 6.9 g
Alternatieve recepten
Creamed Spinach
30 min
Cookidoo® 10th Anniversary Cake
2 godz.
Moroccan Harira Soup with Chicken
40min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Golden Beet Gazpacho
50min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 min
Potato Gratin
1h 10min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Dirty Rice
1 godz. 5 min
Ratatouille (Confit Byaldi)
2 godz.