Cider-brined pork chops with apple dressing

Cider-brined pork chops with apple dressing

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 20min
4 portion

Ingrediënten

Cider-brined pork chops
  • cider (see Tip)
    350 g
  • sea salt, flakes
    30 g
  • rosemary, dried, chopped
    1 tbsp
  • sage leaf, dried
    1 tbsp
  • thyme, dried
    1 ½ tsp
  • black pepper, ground
    ½ tsp
  • pork loin chops (approx. 350 g each)
    4 - 6
  • grapeseed oil for brushing
Apple dressing
  • apple, type Granny Smith peeled, cored and cut into quarters
    1
  • cider vinegar
    2 tbsp
  • maple syrup, pure
    2 tsp
  • grapeseed oil
    90 g
  • wholegrain mustard
    1 tbsp
  • chive, fresh cut into quarters
    6 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 194.7 mg
Eiwitten 48.9 g
Calorieën 2735.8 kJ / 651.4 kcal
Vetten 48.3 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 11.1 g
Koolhydraten 6.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...