Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cider-brined pork chops
- 350 g cider (see Tip)
- 30 g sea salt, flakes
- 1 tbsp rosemary, dried, chopped
- 1 tbsp sage leaf, dried
- 1 ½ tsp thyme, dried
- ½ tsp black pepper, ground
- 4 - 6 pork loin chops (approx. 350 g each)
- grapeseed oil, for brushing
Apple dressing
- 1 apple, type Granny Smith, peeled, cored and cut into quarters
- 2 tbsp cider vinegar
- 2 tsp maple syrup, pure
- 90 g grapeseed oil
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 6 sprigs chive, fresh, cut into quarters
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2735.8 kJ / 651.4 kcal
- Eiwitten
- 48.9 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 48.3 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 194.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hollandaise Sauce
15 min
Quiche Lorraine
50min
Mashed Potatoes
50min
Chopped Vegetable Salad
10 dk
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 dk
Steamed cabbage and pork dumplings
1u. 35min
Classic Mashed Potatoes
50min
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Chicken Pad Thai
45 Min
Braided Milk Bread (TM5/6 Metric)
2 godz. 20 min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 dk
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35 dk