Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cider-brined pork chops
- 350 g cider (see Tip)
- 30 g sea salt, flakes
- 1 tbsp rosemary, dried, chopped
- 1 tbsp sage leaf, dried
- 1 ½ tsp thyme, dried
- ½ tsp black pepper, ground
- 4 - 6 pork loin chops (approx. 350 g each)
- grapeseed oil, for brushing
Apple dressing
- 1 apple, type Granny Smith, peeled, cored and cut into quarters
- 2 tbsp cider vinegar
- 2 tsp maple syrup, pure
- 90 g grapeseed oil
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 6 sprigs chive, fresh, cut into quarters
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2735.8 kJ / 651.4 kcal
- Eiwitten
- 48.9 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 48.3 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 194.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
7h
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35min
Veal Sweetbreads with Green Onions
3 Std.
Moroccan-spiced Butter
1h 30min
Rabbit stew (Gibelotte)
1h 35min
Raised Game Pie
24u.
Trout with hollandaise sauce
50min
Whoopi's Lemon Granita
1 Std. 10 Min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1h 40min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min