Vegan Eggplant Massaman Curry

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • onions quartered
    115 g
  • peanuts, unsalted, raw
    30 g
  • red chilli, long deseeded, cut into pieces
    1
  • olive oil plus 2 tbsp extra to drizzle
    30 g
  • lemon juice
    45 g
  • water
    450 g
  • eggplant, medium-sized cubed (½ in.)
    500 g
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • vegetable stock paste
    1 tsp
  • cornstarch
    30 g
  • Thai massaman curry paste
    30 g
  • coconut milk
    140 g
  • agave syrup
    15 g
  • chickpeas, canned drained
    255 g
  • green beans, frozen
    100 g
  • button mushrooms, fresh, sliced sliced
    100 g
  • cilantro, fresh to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 2035.8 mg
Eiwitten 11.7 g
Calorieën 1843.1 kJ / 440.5 kcal
Vetten 25.5 g
Vezels 11.2 g
Verzadigd vet 7.6 g
Koolhydraten 42.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...