Apparaten en accessoires
Vegan Oyster Mushroom Soup
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
onions cut in halves120 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
80 g celeriac, cut in piecesEnglish celery stalks cut in pieces80 g
-
parsley root cut in pieces60 g
-
garlic cloves2
-
cooking oil30 g
-
water650 g
-
fresh oyster mushrooms cut in strips (0.5-1 cm)500 g
-
dried bay leaves2
-
allspice berries3
-
sweet paprika1 tsp
-
hot paprika½ tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt1 tsp
-
tomato purée15 g
-
dried marjoram2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
670 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
663 kJ /
159 kcal
Vetten
9 g
Vezels
6 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
We Celebrate our Uniqueness
19 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Black rice pudding
25u. 5min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1u. 30min
Spiralized Zucchini Bolognese
40min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Fish Stock
Geen beoordelingen
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24u. 40min
Dairy-free Seafood Risotto
45min
Hokkaido Cupcakes
45min
Ginger sesame oil chicken
25min
Ginisang ampalaya (Sautéed bitter gourd)
20min
Braised Eggs
Geen beoordelingen
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1u. 5min