Apparaten en accessoires
Pandan Sponge Cake
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
8 slices
Ingrediënten
-
eggs5
-
sugar adjust to taste60 g
-
coconut oil2 tbsp
-
milk1 ½ tbsp
-
pandan paste (see tips)¼ - 1 tsp
-
self-raising flour50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
128.1 mg
Eiwitten
5.4 g
Calorieën
577 kJ /
137.9 kcal
Vetten
7.4 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
4.5 g
Koolhydraten
12.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
First Flavours
30 recepten
Internationaal
Internationaal
SG60 Flavours
15 recepten
Internationaal
Internationaal
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 recepten
Internationaal
Internationaal
Your Cookidoo® 2025: Golden Baker
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Your Cookidoo® 2025: Morning Energiser
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Your Cookidoo® 2025: Sweet Tooth
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Cereal Prawns
30min
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2u.
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1u. 10min
Gula Melaka Kaya
35min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1u.
KL Hokkien Noodles
35min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1u. 5min
Mini Shrimp Omelettes
35min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Onde Onde Cupcakes
1u. 5min