Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-Vide Sausage
- 2 oz yellow onions, halved
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 14 oz uncooked pork sausages, casings removed, cut in pieces
- 1 tsp balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches salt
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Assembly and Serving
- 2 oz white wine
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 can tomatoes (approx. 14 oz)
- 2 tsp sugar
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- fresh basil leaves, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1810.6 kJ / 432.8 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 878 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean Chicken
35 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Greek Stuffed Chicken
1h 35 min.
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Beef Stroganoff
40 min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Chicken Étouffée
1h 25min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1h 5min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min