Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-Vide Sausage
- 2 oz yellow onions, halved
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 14 oz uncooked pork sausages, casings removed, cut in pieces
- 1 tsp balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches salt
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Assembly and Serving
- 2 oz white wine
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 can tomatoes (approx. 14 oz)
- 2 tsp sugar
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- fresh basil leaves, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1810.6 kJ / 432.8 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 878 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Southern Potato Salad
1h 15min
Tex-Mex Red Rice
1h
Pork Gyro Phyllo Rolls
1h
Ratatouille Galette
1h 30min
Cuban Sandwich
17 Std.
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Jalapeño honey butter
15min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45 min
Carnitas
50min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 Min
Lebanese Lamb Puff Pastry Tart
1h