Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 28 oz boneless pork shoulder, cut into pieces (3 in.)
- 1 tsp chili powder
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp dried oregano
- 1 ½ tsp salt
- 7 oz yellow onions, cut in wedges, plus extra, chopped to serve
- 2 - 3 garlic cloves, halved
- 1 oz olive oil
- 20 oz cola
- 4 oz water
- 1 oz lemon juice
- cilantro, chopped to serve
- 2 limes, cut into wedges
- salsa verde, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1735.6 kJ / 414.8 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 687.6 mg
Alternatieve recepten
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6 Std. 10 Min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1 Std. 30 Min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 Std. 10 Min
Marry Me Chicken
40 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 Std. 10 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Chicken Parmesan
1h 10min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 Min
Peach Glazed Ham
1h 15min