Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 28 oz boneless pork shoulder, cut into pieces (3 in.)
- 1 tsp chili powder
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp dried oregano
- 1 ½ tsp salt
- 7 oz yellow onions, cut in wedges, plus extra, chopped to serve
- 2 - 3 garlic cloves, halved
- 1 oz olive oil
- 20 oz cola
- 4 oz water
- 1 oz lemon juice
- cilantro, chopped to serve
- 2 limes, cut into wedges
- salsa verde, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1735.6 kJ / 414.8 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 687.6 mg
Alternatieve recepten
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Chicken Étouffée
1h 25min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2sa 50 dk
Beef Stroganoff
40 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 Std.
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
Texas BBQ Pulled Pork
1 Std. 30 Min
Chicken Fajita Soup
50min