Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g red onion, cut into halves, plus extra sliced to serve
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 700 g water
- 250 g dried yellow split peas, rinsed and drained
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
- salted capers, to garnish
- pita bread, to serve
- olives, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 709.9 kJ / 169.7 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 243.9 mg
Alternatieve recepten
Charoset
10 Min
Beetroot Carpaccio (TM6)
20 Min
Leftover Vegetable Hummus
10 Min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30 Min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 Min
Avocado with egg and salmon tartare
50min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Salmorejo
10 Min
Pear and blue cheese risotto
30 Min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min
Peas and jamon
40min