Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g red onion, cut into halves, plus extra sliced to serve
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 700 g water
- 250 g dried yellow split peas, rinsed and drained
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
- salted capers, to garnish
- pita bread, to serve
- olives, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 709.9 kJ / 169.7 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 243.9 mg
Alternatieve recepten
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 Std. 35 Min
Pumpkin Risotto
50 min
Neapolitan pizza
1h 30 min.
Arrabbiata sauce
20 min
Halva semifreddo
7h 30min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 Std. 35 Min
Ricotta gnocchi
2h
Placki
40 min
Cheese and tomato bread
3h 5 min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15 min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min