Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 315 g puff pastry, ready made, thawed (approx. 1⅓ sheets)
-
100
g almond, skin on, toasted
of 100 g hazelnut, toasted - 70 g sugar
- 45 g wheat flour
- 100 g butter, unsalted, diced
- 2 egg, large (65-70 g), one lightly whisked
- 1 tsp vanilla extract, natural
- 700 g nectarine, unpeeled, stoned, cut in thin slices (total weight with stones)
- 70 g apricot jam, smooth
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1449.5 kJ / 346.4 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 32.4 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 83.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1h 20 min
Peach Cobbler
2 Std. 35 Min
Sweet potato muffins with walnuts
1 Std.
Pineapple Upside Down Cake
1 Std. 15 Min
Asturian rice pudding
1 Std.
Soft Cake with Salted Caramel
1 godz. 40 min
Soft date cake with walnuts
1h 10 min
White Chocolate and Almond Brownies
1 Std.
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10 min
Traditional French vanilla canelé
49h 5 min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 godz. 35 min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20 min