Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon cream
- 1 gelatine sheet (approx. 2 g)
- 50 g sugar
- 3 lemons, zest only
- 125 g lemon juice
- 4 egg yolks (approx. 70 g)
- 2 eggs (approx. 80 g)
- 75 g butter
Basil slush
- 310 g water
- 110 g lime juice
- 90 g sugar
- 50 g fresh basil, leaves only
Lime jelly
- 1 gelatine sheet (approx. 2 g)
- 45 g water
- 30 g sugar
- 30 g lime juice
Lemon frosting
- 50 g sugar
- 1 lemon, zest only
- 1 ½ egg whites (approx. 50 g)
Assembly
- fresh mixed berries, to garnish
- digestive biscuit, crushed
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1017 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
1 Std. 5 Min
Lemon Ginger Sour
Geen beoordelingen
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Steamed Pineapple Coconut Cake
1 godz. 45 min
Carrot purée (first foods)
30min
Creamed Spinach
30min
Deconstructed Strawberry Custard Tart
4 godz. 25 min
Bee Sheet Cake with Frosting
1 godz. 25 min
Classic Quiche Lorraine
2hod. 45min
Soubise Sauce
30min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2 Std.
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h