Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
oz Parmesan cheese, cut into pieces
of 1 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces - 10 ½ oz water, divided
- 1 tsp dried yeast
-
1
tsp sugar
of 1 tsp barley malt extract - 17 ½ oz bread flour
- 1 oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to grease
- 2 tsp fine sea salt
- 7 oz potatoes, thinly sliced (see Tip)
- 1 - 2 pinches coarse sea salt, to sprinkle, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2439.4 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 100.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1090.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turkey Taco Meat Filling
35min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1h
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Sticky Toffee Puddings
1h
Brown Sugar Date Muffins
1 Std. 15 Min
Curry Seafood Chowder
1h
Spanish Rice
35min
Cilantro Lime Sauce
10min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10min
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2h
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Tex-Mex Red Rice
1h