Potato and Rosemary Focaccia

Potato and Rosemary Focaccia

4.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into pieces
    1 oz
    1 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
  • water divided
    10 ½ oz
  • dried yeast
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
    1 tsp barley malt extract
  • bread flour
    17 ½ oz
  • extra virgin olive oil divided, plus extra to grease
    1 oz
  • fine sea salt
    2 tsp
  • potatoes thinly sliced (see Tip)
    7 oz
  • coarse sea salt to sprinkle, to taste
    1 - 2 pinches
  • fresh rosemary leaves only, to taste
    1 - 2 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1090.9 mg
Eiwitten 18.8 g
Calorieën 2439.4 kJ / 583 kcal
Vetten 11.1 g
Vezels 4.4 g
Koolhydraten 100.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...