Apparaten en accessoires
Potato and Rosemary Focaccia
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
4 portions
Ingrediënten
-
1 oz vegan Parmesan cheese, cut into piecesParmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water divided10 ½ oz
-
dried yeast1 tsp
-
1 tsp barley malt extractsugar1 tsp
-
bread flour17 ½ oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease1 oz
-
fine sea salt2 tsp
-
potatoes thinly sliced (see Tip)7 oz
-
coarse sea salt to sprinkle, to taste1 - 2 pinches
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1090.9 mg
Eiwitten
18.8 g
Calorieën
2439.4 kJ /
583 kcal
Vetten
11.1 g
Vezels
4.4 g
Koolhydraten
100.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sheet Pan Dinners
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Avocado Tuna Salad
5min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Ninguna valoración
Latkes
35min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Bagels
1h 20min
Black tahini banana bread
1h 20min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Ninguna valoración