Apparaten en accessoires
Potato and Rosemary Focaccia
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
4 portions
Ingrediënten
-
1 oz vegan Parmesan cheese, cut into piecesParmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water divided10 ½ oz
-
dried yeast1 tsp
-
1 tsp barley malt extractsugar1 tsp
-
bread flour17 ½ oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease1 oz
-
fine sea salt2 tsp
-
potatoes thinly sliced (see Tip)7 oz
-
coarse sea salt to sprinkle, to taste1 - 2 pinches
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1090.9 mg
Eiwitten
18.8 g
Calorieën
2439.4 kJ /
583 kcal
Vetten
11.1 g
Vezels
4.4 g
Koolhydraten
100.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sheet Pan Dinners
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Carrot Torte
1u. 10min
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
Geen beoordelingen
Loaded Potato Waffle
50min
Swedish Meatballs with Gravy
30min
Herb Leek Phyllo Triangles
1u. 20min
Vegetarian Pizza
1u. 40min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7u.
George Calombaris' Licorice Ice Cream with Blackberries
24u. 25min
Slow Cooked Chili con Carne
7u.
Folded Herb Bread
Geen beoordelingen
Shrimp and Potato Boil
40min
Tuscan White Bean Stew
1u.