Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
oz Parmesan cheese, cut into pieces
of 1 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces - 10 ½ oz water, divided
- 1 tsp dried yeast
-
1
tsp sugar
of 1 tsp barley malt extract - 17 ½ oz bread flour
- 1 oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to grease
- 2 tsp fine sea salt
- 7 oz potatoes, thinly sliced (see Tip)
- 1 - 2 pinches coarse sea salt, to sprinkle, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2439.4 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 100.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1090.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Express Pho Soup
1h 5min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40min
Lamb with Rosemary Potatoes
1h
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM6)
Geen beoordelingen
Turkey Curry Phyllo Triangles
50min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Baked Chili Beans
50min
Mustard-Dill Sauce
2 Std. 15 Min
Molten Lava Cake
45min
Steamed Crème Brûlée
4h 45 min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1h 25min