Potato and Rosemary Focaccia
TM6 TM5

Potato and Rosemary Focaccia

4.5 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
    of 1 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
  • 10 ½ oz water, divided
  • 1 tsp dried yeast
  • 1 tsp sugar
    of 1 tsp barley malt extract
  • 17 ½ oz bread flour
  • 1 oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to grease
  • 2 tsp fine sea salt
  • 7 oz potatoes, thinly sliced (see Tip)
  • 1 - 2 pinches coarse sea salt, to sprinkle, to taste
  • 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2439.4 kJ / 583 kcal
Eiwitten
18.8 g
Koolhydraten
100.1 g
Vetten
11.1 g
Vezels
4.4 g
Natrium
1090.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten