Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
oz Parmesan cheese, cut into pieces
of 1 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces - 10 ½ oz water, divided
- 1 tsp dried yeast
-
1
tsp sugar
of 1 tsp barley malt extract - 17 ½ oz bread flour
- 1 oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to grease
- 2 tsp fine sea salt
- 7 oz potatoes, thinly sliced (see Tip)
- 1 - 2 pinches coarse sea salt, to sprinkle, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2439.4 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 100.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1090.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1h 15min
Melon Granita
4u.
Yellow Dyed Eggs
55min
Pil pil sauce
5 min
Mini Meatball Breakfast Hash
40min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 Min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Grilled Fish with Mango Sambal
25 Min
Chimichurri Roast Chicken
1 Std. 20 Min
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 Min