Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ lemon, preferably organic, zest and juice
- 2 pinches fine salt, plus extra to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 4 - 6 sun-dried tomatoes, in oil, well drained
- ¼ garlic clove (optioneel)
- 400 g turkey breast fillet, skinless (4 slices)
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 g water
- 1 tbsp vegetable stock paste, homemade
- 400 g fresh green peas, shelled
- 4 fresh mint leaves, washed and dried
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Whipped cream
10min
Tuna mousse
10min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 min
Veal Sweetbreads with Green Onions
3 Std.
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1 Std. 25 Min
Asparagus cream soup
30 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 Std. 25 Min
Pumpkin soup
35 min
Browned Turkey Strips
15min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min