Apparaten en accessoires
Turkey roulades with minted pea mash
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
lemon preferably organic, zest and juice½
-
fine salt plus extra to taste2 pinches
-
freshly ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
sun-dried tomatoes in oil, well drained4 - 6
-
garlic clove (optioneel)¼
-
turkey breast fillet, skinless (4 slices)400 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
water1000 g
-
vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
fresh green peas shelled400 g
-
fresh mint leaves washed and dried4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
29.6 g
Calorieën
1268 kJ /
303 kcal
Vetten
14.8 g
Koolhydraten
13.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus on Poultry
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Panettone
34u. 25min
Steak tartare
10min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35min
Smalec (pork rillettes)
3u. 10min
Sous-vide Octopus Salad
8u.
Salmon Soufflé
1u.
Gazpacho
1u. 15min
Salmon Tartare
25min
Gazpacho
1u. 15min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1u. 40min
Spaetzle
35min
Gratin dauphinois
50min