Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ lemon, preferably organic, zest and juice
- 2 pinches fine salt, plus extra to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 4 - 6 sun-dried tomatoes, in oil, well drained
- ¼ garlic clove (optioneel)
- 400 g turkey breast fillet, skinless (4 slices)
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 g water
- 1 tbsp vegetable stock paste, homemade
- 400 g fresh green peas, shelled
- 4 fresh mint leaves, washed and dried
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiced garlic prawns and calamari
15 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1h 30min
Mixed Paella (Hestan Cue™) Metric
40min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Steamed Trout
20 min
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1h 40min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Potato goulash
1h
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 godz. 55 min
Broad bean bruschetta
30 min