Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caviar Cream Cheese
- 2 gelatine leaves
- water, for soaking
- 50 g white wine
- 300 g cream cheese
- 15 g caviar
- ½ bunch fresh chives, finely sliced
Salad and Assembly
- 8 slices white bread
- 20 g olive oil
- 10 g cider vinegar
- 10 g orange juice
- ½ tsp Dijon mustard
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp sugar
- 150 g red radishes, sliced (5 mm)
- 20 g garden cress
- 10 g caviar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1918 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille Galette
1h 30 min.
Ratatouille Galette (TM5)
1h 30 min.
Beer Cheese
15min
Migas with Padrón Peppers
30 min.
Shacha Sauce
1h 10 min.
Salmon Soufflé
1h
Russian salad
1h 15 min.
Sangría
10 min
Rolled Salmon Pancakes
45min
Gingerbread Chocolate Cake
4h 30min
Sangria
10 min
Gluten Free Cheese Choux
1h