Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 230 g water
- 1 tsp sugar
-
1 ½
tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
-
100
g strong wholemeal bread flour
of 100 g chestnut flour - 300 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 1500 g water
- 150 g green beans, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 g mozzarella, drained, cut in pieces
- 150 g cream cheese
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 50 g basil pesto (optioneel)
- 20 g extra virgin olive oil (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2106 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 54.2 g
- Vetten
- 24.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Green Bean Casserole
1h 30 min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min
Wild Rice and Tuna Salad
50min
Rainbow Veggie Pizza
1h 40 min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Strawberry and Pear Terrine
9 Std. 30 Min
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
2h 30 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Banana Peel Cookies
1h 30 min