Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 230 g water
- 1 tsp sugar
-
1 ½
tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
-
100
g strong wholemeal bread flour
of 100 g chestnut flour - 300 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 1500 g water
- 150 g green beans, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 g mozzarella, drained, cut in pieces
- 150 g cream cheese
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 50 g basil pesto (optioneel)
- 20 g extra virgin olive oil (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2106 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 54.2 g
- Vetten
- 24.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
French Onion Soup (TM5)
1h
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 Min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3 Std. 20 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Potato Base Pizza
1h 5min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1h 20min
Vegan Coconut Cake
50min