Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 230 g water
- 1 tsp sugar
-
1 ½
tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
-
100
g strong wholemeal bread flour
of 100 g chestnut flour - 300 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 1500 g water
- 150 g green beans, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 g mozzarella, drained, cut in pieces
- 150 g cream cheese
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 50 g basil pesto (optioneel)
- 20 g extra virgin olive oil (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2106 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 54.2 g
- Vetten
- 24.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.
Raw Chocolate Snaps
1 Std. 5 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2h
Baked Spinach and Cheese Strata
9 godz. 45 min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Pain aux Cereales
12 godz. 15 min