Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot Purée
- 300 g beetroot
- 20 g orange juice
- 20 g Demerara sugar
- ⅛ tsp xanthan gum (see tip)
Cheese Sauce and Crisps
- 150 g soft goat's cheese, diced (see tip)
- 150 g water
- 3 tsp sunflower oil, for frying
Pickled Apple
- 1 Granny Smith apple, peeled
- 60 g apple cider vinegar
- 60 g balsamic vinegar
Cauliflower Florets
- 1500 g water
- 2 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 100 g unsalted butter, diced
- 2 pinches fine sea salt
- 300 g cauliflower florets
- 1 Tbsp rapeseed oil
Finalisation
- ⅛ tsp xanthan gum
- 50 g unsalted butter, diced, cold
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2908.3 kJ / 695.1 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 50.8 g
- Verzadigd vet
- 25.4 g
- Vezels
- 9.9 g
- Natrium
- 553 mg
Alternatieve recepten
Onion Soup
1h
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Pierogi with Meat
1h
Baked Rice with Grated Apples (TM6)
50min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50min
Courgette and Lemon Sorbet
8 godz. 5 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Hugo Spritz
25 godz. 10 min
Shiitake Teriyaki Dippers
45min
Bruschetta
3h
Best Basic Houmous
5min