Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot Purée
- 300 g beetroot
- 20 g orange juice
- 20 g Demerara sugar
- ⅛ tsp xanthan gum (see tip)
Cheese Sauce and Crisps
- 150 g soft goat's cheese, diced (see tip)
- 150 g water
- 3 tsp sunflower oil, for frying
Pickled Apple
- 1 Granny Smith apple, peeled
- 60 g apple cider vinegar
- 60 g balsamic vinegar
Cauliflower Florets
- 1500 g water
- 2 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 100 g unsalted butter, diced
- 2 pinches fine sea salt
- 300 g cauliflower florets
- 1 Tbsp rapeseed oil
Finalisation
- ⅛ tsp xanthan gum
- 50 g unsalted butter, diced, cold
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2908.3 kJ / 695.1 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 50.8 g
- Verzadigd vet
- 25.4 g
- Vezels
- 9.9 g
- Natrium
- 553 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Black Ravioli with Sea Bass
1 godz. 45 min
Bloodshot Devilled Eggs
40 min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1 Std. 20 Min
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
2h 20min
Tarte Tatin
1h
Sticky Gochujang Marinade
10min
Prawn Cocktail
15min
Mexican Spare Ribs
50min
Tandoori Marinade
10min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Pizza Marinara
1 godz. 35 min