Apparaten en accessoires
Celeriac Remoulade (TM5)
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
celeriac peeled, cut in pieces to fit in feeder500 g
Mayonnaise
-
rapeseed oilsunflower oil130 g
-
egg yolk from medium egg1
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
red wine vinegar15 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
140.7 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
1473.2 kJ /
352.1 kcal
Vetten
33.8 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
4.7 g
Koolhydraten
11.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Tuscan Bean Soup
50min
Monkfish and prawn soup
1u.
Risotto with Parmesan
40min
Baba Ganoush
1u.
Tabbouleh
2u. 15min
Basil Pesto
10min
Sloe Gin
2160u. 20min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1u. 45min
Tomato sauce
40min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Jalapeño Cornbread with Maple Butter
50min
Best Basic Houmous
5min