Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Topping
- 1 garlic clove
- 350 g plum tomatoes, halved, seeds removed (approx. 500 g whole tomatoes)
- 50 g extra virgin olive oil
- 5 fresh basil leaves
- 7 g fine sea salt
- 1 ½ tsp dried oregano
- ½ tsp ground black pepper
- 10 g caster sugar (see tip) (optioneel)
Bread
-
6
g dried instant yeast
of 12 g fresh yeast, crumbled - 7 g caster sugar
- 550 g water
-
250
g durum wheat flour
of pasta flour -
250
g strong white bread flour
of 250 g manitoba flour - 1 tsp fine sea salt
-
30
g lemon juice (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder (see tip) - strong white bread flour, for dusting
- fresh basil leaves, for garnishing
- extra virgin olive oil, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1134 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 4.3 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla Carbonara
30min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Nut bolognese
35 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Potatoes with Bacon and Hash
2h 15 min
Fish and Avocado Loaf
2h
Frozen Strawberry Daiquiri
10min
Piñarita
5min
Cocktail Tropical with rum and passion fruit
15min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2j 10 mnt