Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- 350 g risotto rice
- 50 g dry white wine
- 800 g vegetable stock, boiling
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 200 g Gorgonzola, cut in small pieces
- 200 g pears, peeled and cut in pieces (1 cm)
- 30 g unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1182 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 19.36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and Pancetta Stew
1h
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Pea and Mint Risotto
40min
Asparagus Risotto
45 Min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Italian Sausage and Orzo Soup
35min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Courgette and Feta Risotto
30min