Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- 350 g risotto rice
- 50 g dry white wine
- 800 g vegetable stock, boiling
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 200 g Gorgonzola, cut in small pieces
- 200 g pears, peeled and cut in pieces (1 cm)
- 30 g unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1182 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 19.36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus Risotto
45min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20 min
Gazpacho
1h 15 min
Pea and Mint Risotto
40min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35 min
Sicilian Caponata
30min
Pea and Lardo Soup
1 godz. 5 min
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1h
Porcini Mushroom Risotto
35 Min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Courgette and Feta Risotto
30min