Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 heaped teaspoons vegetable stock paste, homemade - 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 60 g shallot, halved
- 40 g extra virgin olive oil
- 500 g fresh button mushrooms, quartered
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
- 120 g dry white wine
- 1 ½ - 2 tsp fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1996.3 kJ / 477.1 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 580.2 mg
Alternatieve recepten
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Lentil and Chorizo Stew
4 Std.
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Buckwheat Crêpes
Pas d’évaluation
Mushroom Risotto
30 Min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40min
Spaghetti alla Carbonara
30 Min
Versatile Smooth Soup
45min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 Std.
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Crêpes Suzette
35 Min