Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 heaped teaspoons vegetable stock paste, crumbled -
80
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 60 g shallot, halved
- 40 g extra virgin olive oil
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 500 g fresh button mushrooms, quartered
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
- 120 g dry white wine
- 1 ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1996.3 kJ / 477.1 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 580.2 mg
Alternatieve recepten
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 Min
Rich Tomato Sauce
30 Min
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35 Min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 Min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40 Min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 Min
Colourful Tuna Rice Salad
40 Min
Spaghetti Carbonara
25min
Risotto with Parmesan
40 Min
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1h 15min
Mixed Seafood Risotto
40 Min