Mushroom and Parmesan Risotto

Mushroom and Parmesan Risotto

4.9 7 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
8 portions

Ingrediënten

  • water
    1600 g
  • vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    2
    2 heaped teaspoons vegetable stock paste, crumbled
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    80 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • shallot halved
    60 g
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • unsalted butter cut in pieces
    80 g
  • fresh button mushrooms quartered
    500 g
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
    640 g
  • dry white wine
    120 g
  • fine sea salt to taste
    1 ½ - 1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 580.2 mg
Eiwitten 13 g
Calorieën 1996.3 kJ / 477.1 kcal
Vetten 16.4 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 7.2 g
Koolhydraten 66.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...