Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 heaped teaspoons vegetable stock paste, crumbled -
80
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 60 g shallot, halved
- 40 g extra virgin olive oil
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 500 g fresh button mushrooms, quartered
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
- 120 g dry white wine
- 1 ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1996.3 kJ / 477.1 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 580.2 mg
Alternatieve recepten
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 Min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35min
Leek and Potato Soup
1h
Creamy Courgette Soup
35min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min