Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée

Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée

4.9 27 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
6 portions

Ingrediënten

  • celeriac peeled, cut in pieces (2 cm)
    350 g
  • floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)
    400 g
  • Edam cheese or other semi-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, fontina), cut in pieces (2 cm)
    200 g
  • chicken breast fillets, skinless
    800 g
  • fine sea salt or to taste
    3 tsp
  • ground black pepper or to taste
    ½ tsp
  • garlic cloves
    3
  • olive oil
    30 g
  • onions quartered
    150 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • sugar
    1 tsp
  • milk
    300 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • dried oregano
    1 ½ tsp
  • ground nutmeg
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1288 mg
Eiwitten 47 g
Calorieën 2235 kJ / 534 kcal
Vetten 25 g
Vezels 6.8 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 26 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...