Compatibele versies
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g celeriac, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 400 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)
- 200 g Edam cheese or other semi-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, fontina), cut in pieces (2 cm)
- 800 g chicken breast fillets, skinless
- 3 tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 3 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp sugar
- 300 g milk
- 50 g unsalted butter, diced
- 1 ½ tsp dried oregano
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2235 kJ / 534 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1288 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla Carbonara
30 Min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40min
Spaghetti Carbonara
25min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 Min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Dauphinoise Potatoes
50min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min
Chicken Pizzaiola
50min