Compatibele versies
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g water
- 90 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 320 g dried spaghetti (cooking time 10-11 minutes)
- 1 bunch fresh parsley, leaves only (approx. 20 g)
- 3 - 4 garlic cloves
- 2 fresh red chillies, halved
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2717.3 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 437.5 mg
Alternatieve recepten
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 Min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30min
Spaghetti Vongole
40 Min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 Min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1h 15min
Creamy Mushrooms
35 Min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 Min