
Compatibele versies
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g water
- 90 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt plus extra for seasoning
- 320 g dried spaghetti (cooking time 10-11 minutes)
- 1 bunch fresh parsley leaves only (approx. 20 g)
- 3 - 4 garlic cloves
- 2 fresh red chillies halved
- ground black pepper to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 650 kcal / 2717.3 kJ
- Eiwitten
- 13.5 g
- Vetten
- 23 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vezels
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Natrium
- 437.5 mg