Compatibele versies
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g water
- 90 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 320 g dried spaghetti (cooking time 10-11 minutes)
- 1 bunch fresh parsley, leaves only (approx. 20 g)
- 3 - 4 garlic cloves
- 2 fresh red chillies, halved
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2717.3 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 437.5 mg
Alternatieve recepten
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 min
Paneer Tikka Pizza
2h
English Brunch
50min
Nyonya Chicken Curry Bun
2 godz. 45 min
Peach Iced Tea
2h
Spaghetti Carbonara
25 min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1h 15min
Shiitake Teriyaki Dippers; Sweet and Sour Tofu; Un-fried Rice
2 godz. 20 min
Baby-friendly Herbed Cucumber Yoghurt Dip
10min