Compatibele versies
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Couscous and Mixed Vegetables
- 150 g hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g couscous
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 600 g water
- 200 g carrots, peeled, cut in slices (5 mm)
- 200 g courgettes, cut in slices (7-10 mm)
- 150 g red pepper, cut in bite-size pieces
- 150 g feta cheese, cut in small cubes (5 mm)
- 100 g frozen peas
Stracciatella Cream and Couscous Finalisation
- 100 g caster sugar
- 4 egg whites
- 250 g cream cheese
- 50 g chocolate flakes
- 1 Tbsp olive oil
- 50 g feta cheese, cut in small cubes (5 mm)
- 2 tsp fresh parsley, leaves only, chopped, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3300 kJ / 788 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 13.3 g
- Natrium
- 1155 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pea and Mint Soup (TM6)
20 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 godz. 10 min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 Min
Creamy Pea Soup
40min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Vegetable Curry with Rice
50 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24h
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Best Basic Houmous
5 Min