Compatibele versies
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Couscous and Mixed Vegetables
- 150 g hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g couscous
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 600 g water
- 200 g carrots, peeled, cut in slices (5 mm)
- 200 g courgettes, cut in slices (7-10 mm)
- 150 g red pepper, cut in bite-size pieces
- 150 g feta cheese, cut in small cubes (5 mm)
- 100 g frozen peas
Stracciatella Cream and Couscous Finalisation
- 100 g caster sugar
- 4 egg whites
- 250 g cream cheese
- 50 g chocolate flakes
- 1 Tbsp olive oil
- 50 g feta cheese, cut in small cubes (5 mm)
- 2 tsp fresh parsley, leaves only, chopped, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3300 kJ / 788 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 13.3 g
- Natrium
- 1155 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sumac-spiced Houmous
5 dk
Cumin Rice
25 Min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Bread Pudding with Red Berries
55min
Ratatouille
40min
Leftover Vegetable Houmous
10 dk
Sumac and Tahini Houmous
10 dk
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Mushroom Wellington
2 Std. 20 Min