Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g red onions, quartered
- 60 g port
- 20 g caster sugar
- 20 g balsamic vinegar
- 10 g fresh parsley, cut in pieces
- 10 g fresh chives, finely sliced
- 30 g Greek yoghurt
- 250 g salmon fillet, fresh, skinless
- 5 sprigs fresh thyme
- ¼ fennel bulb
- 250 g water
- 5 g coarse salt flakes
- 2 tsp rapeseed oil, for frying
- 200 g sourdough bread, sliced, (approx. 8 slices)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1653.9 kJ / 395.3 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 843.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6)
15 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1h
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Korean Ramen with Tofu
50min