Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g red onions, quartered
- 60 g port
- 20 g caster sugar
- 20 g balsamic vinegar
- 10 g fresh parsley, cut in pieces
- 10 g fresh chives, finely sliced
- 30 g Greek yoghurt
- 250 g salmon fillet, fresh, skinless
- 5 sprigs fresh thyme
- ¼ fennel bulb
- 250 g water
- 5 g coarse salt flakes
- 2 tsp rapeseed oil, for frying
- 200 g sourdough bread, sliced, (approx. 8 slices)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1653.9 kJ / 395.3 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 843.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30min
Mushroom Wellington
2h 20min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM6)
Geen beoordelingen
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 Std. 40 Min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 Std.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min