Apparaten en accessoires
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 25min
4 portions
Ingrediënten
-
red onions quartered300 g
-
port60 g
-
caster sugar20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
fresh parsley cut in pieces10 g
-
fresh chives finely sliced10 g
-
Greek yoghurt30 g
-
salmon fillet, fresh, skinless250 g
-
fresh thyme5 sprigs
-
fennel bulb¼
-
water250 g
-
coarse salt flakes5 g
-
rapeseed oil for frying2 tsp
-
sourdough bread sliced, (approx. 8 slices)200 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
843.4 mg
Eiwitten
20.2 g
Calorieën
1653.9 kJ /
395.3 kcal
Vetten
13.8 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
4.8 g
Koolhydraten
43.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Simon Rogan
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 godz. 30 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Tuscan Bean Soup
50 min