Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beetroot, cut in pieces to fit through feeder
- 300 g carrots, peeled
- 100 g little gem lettuce, halved vertically
- 40 g freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest
- 40 g orange juice
- 20 g agave syrup
- 20 g white vinegar
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp dried chilli flakes
- 2 Tbsp fresh basil leaves, finely sliced
- 10 g fresh chives, finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 940.1 kJ / 224.7 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 21.1 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 694 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1u.
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1u. 10min
Pasta alla Nerano
40min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)
1 Std. 45 Min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1u.
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1u.
Potato and Celeriac Gratin
1u. 10min
Pulled Pork Burgers
4 Std. 50 Min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2h 40 min