Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g red peppers, cut in wedges
- 350 g courgettes, unpeeled, ends removed
- 500 g sweet potatoes, scrubbed, ends removed and trimmed if necessary to fit in feeder
- 30 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g orange juice, freshly squeezed
- 1 Tbsp fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp paprika
Orange Bulgur
- 900 g water
- 1 orange, finely grated zest and juice
- 10 g olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g bulgur wheat
- 100 g feta cheese, crumbled
- 3 Tbsp walnuts, roughly chopped, for garnishing
- 2 Tbsp fresh mint leaves, roughly chopped, for garnishing
- 2 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1616 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1190 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 Min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 Min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 Std.
Middle Eastern Brunch
1h 20 min
Fennel Apple Salad
20 Min
Pollock and Spinach Lasagne
1 Std.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.