Butter Board with Spinach Pesto

Butter Board with Spinach Pesto

4.8 26 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
20 portions

Ingrediënten

  • double cream at room temperature (see tip)
    500 g
    whipping cream
  • milk
    20 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
    pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
  • roasted, unsalted cashew nuts
    40 g
  • fresh spinach leaves plus extra for garnishing
    90 g
  • garlic clove
    ½
  • extra virgin olive oil
    60 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • Parma ham
    10 slices

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 332 mg
Eiwitten 5 g
Calorieën 766.1 kJ / 183.1 kcal
Vetten 17.5 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 7.7 g
Koolhydraten 2.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...