Butter Board with Spinach Pesto
TM6 TM5

Butter Board with Spinach Pesto

4.7 (14 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g double cream, at room temperature (see tip)
    of whipping cream
  • 20 g milk
  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    of pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 40 g roasted, unsalted cashew nuts
  • 90 g fresh spinach leaves, plus extra for garnishing
  • ½ garlic clove
  • 60 g extra virgin olive oil
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 10 slices Parma ham

Voeding
per 1 portion
Calorieën
766.1 kJ / 183.1 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
2.3 g
Vetten
17.5 g
Verzadigd vet
7.7 g
Vezels
0.3 g
Natrium
332 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten